Kategoriat
Matkailu

Nitro (Youth Energy)

Erona suomalaisiin vuoristoratoihin täällä pudotukset ovat jyrkempiä ja korkeampia sekä puisilla että uudemmilla vuoristoradoilla. Ja puurakenteisia ratoja rakennetaan edelleen, Suomessa Power Parkissa taitaa olla uusi puurakenteinen.

Tänään latasin akut. Tänään olin turvallisesti reunalla, taidan tosin olla ensi viikollakin. Luultavammin akut latautuvat yli kapasiteettinsa. Tänään olin ajelemassa muutamalla vuoristoradalla Six Flags Great Adventuressa. Sanoin Kraftwerkin keikan jälkeen ettei mikään tunnu enää miltään, eikä keikkarintamalla ole tuntunutkaan, sanon taas: ”mikään ei tunnu miltään”.

Erona suomalaisiin vuoristoratoihin täällä pudotukset ovat jyrkempiä ja korkeampia sekä puisilla että uudemmilla vuoristoradoilla. Ja puurakenteisia ratoja rakennetaan edelleen, Suomessa Power Parkissa taitaa olla uusi puurakenteinen.

Uusissa puurakenteisissa vuoristoradoissa on hyvänä puolena kyydin pehmeys verrattuna vanhoihin. El Toro tarjosi pehmeää kyytiä, kun taas Rolling Thunder meinasi repiä pään irti. Metalliradat tarjoavat lähes aina mukavan kokemuksen. Kuitenkin El Toro oli päivän paras ajelu ja Nitro hyvänä kakkosena. Päivä on vain liian lyhyt käytettäksi jonoissa seisomiseen. Six Flags on keksinyt keinon siihenkin: maksullinen passi, jolla voi ohitella jonot ilman että joutuu heitetyksi ulos huvipuistosta.

Ja tässä vielä se biisi: Nitro (Youth Energy).

Mukavaa muuten kuinka täällä kaukoliikenteen busseissa sisävalot ovat oletuksena pois päältä. Yössä matkustaminen on parempaa pimeässä.