Kategoriat
Musiikki

Spotify-soittolistoista

Haluatko saada kuuntelijoita Spotify-soittolistoillesi mutta Facebookissa jakaminen ei auta asiaa ystävien puutteen takia?

Haluatko saada kuuntelijoita Spotify-soittolistoillesi mutta Facebookissa jakaminen ei auta asiaa ystävien puutteen takia? Jaa soittolistasi Share My Playlists -palvelun kautta ja kiinnitä henkilökunnan huomio blogikirjoituksen arvoisesti. Minulle kävi niin ja nyt olen kuuluisa soittolistojen kasaaja.

Itseasiassa kahdesta, musiikillisesti vaikutusvaltaisten klubien musiikkivalintoja koskevista soittolistoistani on kirjoitettu blogikirjoitus. Ensimmäisen aiheena oli Manchesterissa sijainnut Hacienda ja toisen aiheena New Yorkilainen Paradise Garage. Hauskintahan tässä on kuitenkin se että nämä soittolistat on rakennettu alunperin Plaugen blogia varten; blogipostauksiin jotka käsittelevä ko. klubeja: Haciendaa ja Paradise Garagea.

Ympäri mennään, yhteen tullaan.